Kosmetisk stamcellebehandling

Bruk kroppens egne stamceller for vakker og naturlig hud


Kosmetisk sykepleier Henriette Hov kan fortelle at I-PRF-behandlinger er med på å revolusjonere hudpleie – flere og flere går bort fra tradisjonelle hudpleieklinikker og over til stamcellebehandlinger.
Hva er I-PRF?

I-PRF står for Injectable Platelet Rich Fibrin og er en høy konsentrasjon fibrin, blodplater, vekstfaktorer, hvite blodlegemer og stamceller. Dette er cellefragmentene i blodet vårt som reparerer skade samt demper inflammasjon. Når det injiseres i huden stimulerer det til cellefornyelse, fremmer vekst, virker svært betennelsesdempende i tillegg til å øke kroppens egne produksjon av kollagen og elastin.

Vi behandler blant annet:

 • Fine linje og rynker 
 • Arr
 • Tidlige aldringstegn
 • Rosacea
 • Pigmentflekker
 • Solskadet hud
 • Strekkmerker
 • Utvidede porer
 • HyperpigmenteringI-PRF & Dermapen

I-PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.


Dermapen er en håndstyrt maskin med flere nåler, som vertikalt stikker små hull i huden. Den «glir» over huden og frembringer millioner av kanaler som frakter opp til 80% flere aktuelle næringsstoffer. Disse trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i epidermis og dermis.

Kroppens egne stamceller trekker seg som følge av dette, godt ned i alle hudlagene, og huden begynner å reparere seg selv fra innsiden. På denne måten stimuleres det til reparasjon, cellevekst, økt produksjon av kollagen, og eventuelle inflammasjonstilstander i huden dempes. 


Hvordan fungerer behandlingen?   

Under behandlingen tas det en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge som skiller ut blodet på lav hastighet. På denne måten bevares cellene i blodet på en sikker og skånsom måte, og alle de reparerende og betennelsesdempende cellene blir bevart. Når det er ferdig sentrifugert, blir det trukket opp en i sprøyte og injisert i huden. Når Dermapen er i bruk blir det i tillegg smurt på huden. 


Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Vi anbefaler 4-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for best mulig resultat. 

Forbedring vil som regel kunne ses allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. 

 

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen mer eller mindre smertefri. Ved behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5 mm, kan det være hensiktsmessige å bruke en bedøvelseskrem før behandling. Dette vil gjøre at behandlingen blir tilnærmet smertefri.

 

Er det noe «nedetid» etter behandling?

Det er lite "nedetid" etter endt behandling. Det er vanlig å oppleve rødhet i ansiktet i ca. 12-48 timer i etterkant, og noen vil kunne få lette blåmerker. De fleste vil derimot kunne gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etter behandling.I-PRF behandling mot hårtap

Bruk av kroppens egne stamceller for en naturlig behandling mot hårtap


Behandlingen kan:

 • bremse hårtap og stimulere til ny hårvekst
 • forsterke håret og gi tykkere hårstrå
 • forbedre hårkvaliteten


Hvordan fungerer I-PRF-behandling mot hårtap?

Behandlingen fungerer på samme måte som ved I-PRF Demapen, hvor det taes en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge, og deretter injisert tilbake i kroppen. Når det så injiseres svært potent blodplasma i hodebunnen stimuleres hårsekkene, og resultatet blir en tettere og tykkere hårvekst.

Metoden er sikker, effektiv og helt naturlig. Den er ikke smertefull, men du kan kjenne litt lett ubehag akkurat når vi behandler hodebunnen. Dette er raskt forbigående.


Holdbarheten av resultatet

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med ca. 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Deretter kan den med fordel gjentas én gang i halvåret for å vedlikeholde resultatet. Behandlingen tar ca. 30 minutter, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etterpå. I-PRF-behandling mot hårtap egner seg både for menn og kvinner som opplever at de har tynn hårvekst eller økt hårtap. Kosmetisk sykepleier Henriette Hov svarer på alle spørsmål du måtte ha om I-PRF kosmetisk behandling. Ring 22008025 for en uforpliktende samtale.


Anti Age-behandlinger og fillers

Hos oss gjennomføres behandlinger som kan redusere synligheten av fine linjer og andre tegn til aldringstegn i huden. Vi utføre også estetiske behandlinger for fremmet hudhelse.Injeksjoner utført av meget dyktige estetiske sykepleiere

Før injeksjoner av fillers, vil det være hensiktsmessig med en medisinsk vurdering. Estetisk sykepleier Eva Mehlgård og det medisinske teamet ved Stamcelleklinikken er her for å veilede deg.Mimikklinjer som dannes i ansiktet er ofte en blanding av både gener og livsstil. Kraftige muskelspenninger kan føre til hodepine, lysskyhet og dårligere syn over tid, ofte på bakgrunn av stress, dårlig søvn og hyppig data –og skjermbruk. Den mest effektive behandlingen mot «sinnarynker», rynker i panne eller rundt øynene, er botulinum toxin type A. Dette er en bakterie som bidrar til at nerveimpulser til små muskler blokkeres, og hindrer at disse trekker seg sammen. På denne måten vil huden bli glattere, samtidig som skjemmende linjer og rynker jevnes ut.


Virkningen vil kun være synlig der de spesifikke musklene er behandlet, noe som etterlater et pent og naturlig resultat.


Hvordan utføres denne behandlingen?

Behandlingen foregår ved at produktet injiseres direkte inn i den aktuelle muskelen ved hjelp av en tynn nål. Det er lite ubehag under behandling, og stikkene sammenlignes ofte med små myggestikk på huden. Selve behandlingen er gjort på 5-15 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles.


Effekt av behandlingen

Det tar ca 3-6 dager før man begynner å merke effekten av behandlingen, og opptil 3-4 uker før man oppnår optimalt resultat. Varigheten på en slik behandling er 4-6 måneder.

De første 6 timene skal man unngå å ta på området. Trening samme dag er heller ikke å anbefale. Vanlige bivirkninger etter en injeksjonsbehandling er rødme, kløe og minimal hevelse. I enkelte tilfeller kan man også få små blåmerker ved injeksjonsstedet, som forsvinner etter få dager.


Gravide og ammende kan ikke benytte seg av behandling med botulinum toxin. Aldersgrense for behandling er 18 år.
Fillerbehandling 

Filler er en fellesbetegnelse på injeksjonsbehandlinger bestående av Hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og bidrar til å holde huden stram og elastisk. Allerede ved 25 års-alderen vil produksjonen av H.A avta, noe som er med på å fremskynde aldringsprosessen. Behandling med filler er med på å forbedre hudens egne struktur, samtidig som det hydrerer huden fra innsiden og ut.Hvordan fungerer behandlingen?

Hyaluronsyren som vi bruker på Stamcelleklinikken er nesten identisk med kroppens egne, noe som igjen gir svært lite bivirkninger etter behandling. Tykkelsen på geleen som brukes, avgjøres på bakgrunn av hvilke områder som skal behandles.

Hyaluronsyregele kan brukes til å behandle en rekke indikasjoner. Blant annet kan det brukes til å gjenskape volum i ansiktet, reparerer arr og skadet hud, definere kinnben, kjeve og hake, mykne opp/fjerne rynker i panne og rundt øynene. Filler kan også brukes i lepper og andre steder på kroppen, men de vanligste områderne som behandles er ansikt, hals, bryst og hender.


Når vil du se resultater?

Du vil se synlige resultater allerede etter første behandling, med en varighet på alt fra 6-15 måneder avhengig av hvilket produkt som blir tatt i bruk.

Vanlige bivirkninger er hevelse, ømhet og rødme. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker ved innstikkstedet, men disse forsvinner stort sett etter noen få dager.

Unngå behandling av filler dersom du er allergisk mot tannlegebedøvelse eller er gravid eller ammende.Estetisk sykepleier Eva Mehlgård svarer på alle spørsmål du måtte ha om anti age-behandlinger. Ring 22008025 for en uforpliktende samtale.

Behandlinger for menn

Stamcelleklinikken tilbyr flere skreddersydde behandlinger for menn. Her kan du lese mer om hver av de:


Kosmetisk stamcellebehandling er ikke bare for kvinner. Kosmetisk sykepleier Eva Mehlgård og Henriette Hov behandler også menn med bruk av den populære metoden.I-PRF behandling mot hårtap

Bruk av kroppens egne stamceller for å fylle inn sjenerende hårtap.


Behandlingen kan:

 • bremse hårtap og stimulere til ny hårvekst
 • forsterke håret og gi tykkere hårstrå
 • forbedre hårkvaliteten


Hvordan fungerer I-PRF-behandling mot hårtap?

Behandlingen fungerer på samme måte som ved I-PRF Demapen, hvor det taes en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge, og deretter injisert tilbake i kroppen. Når det så injiseres svært potent blodplasma i hodebunnen stimuleres hårsekkene, og resultatet blir en tettere og tykkere hårvekst.

Metoden er sikker, effektiv og helt naturlig. Den er ikke smertefull, men du kan kjenne litt lett ubehag akkurat når vi behandler hodebunnen. Dette er raskt forbigående.Holdbarheten av resultatet 

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med ca. 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Deretter kan den med fordel gjentas én gang i halvåret for å vedlikeholde resultatet. Behandlingen tar ca. 30 minutter, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etterpå. I-PRF-behandling mot hårtap egner seg både for menn og kvinner som opplever at de har tynn hårvekst eller økt hårtap. Hårfjerning med laser


Passer behandlingen til deg?

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg kun til mørke hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser.

Dersom du går på medisiner som gjør deg lysømfintlig kan du ikke behandles med laser. Vi anbefaler ikke behandling av gravide eller ammende.

 


Hva innebærer behandling med laser?

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. I hvert laserskudd vil alle hårene i området bli behandlet slik at behandlingen oppleves rask og effektiv.


Vi benytter oss i tillegg av en maskin som blåser kald luft og dermed kjøler ned området som skal behandles. Dette gjør at behandlingen er godt tolerert, med lite ubehag. Det er normalt at huden blir rød og lett irritert etter behandling.Stemcellebehandling – hud


PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.

Our treatments are having remarkable results treating:

 • Fine linje og rynker 
 • Arr
 • Tidlige aldringstegn
 • Rosacea
 • Pigmentflekker
 • Solskadet hud
 • Strekkmerker
 • Utvidede porer
 • Hyperpigmentering


I-PRF & Dermapen for dramatisk forbedring av huden

I-PRF står for Injectable Platelet Rich Fibrin og inneholder en høy konsentrasjon blodplater (fibrin). Disse inneholder en rekke vekstfaktorer; hvite blodlegemer som demper inflammasjon, og stamceller. Dette er cellefragmentene i blodet vårt som reparerer skade, stimulerer til cellefornyelse og fremmer vekst. I tillegg er de svært betennelsesdempende og øker kroppens egne produksjon av kollagen og elastin.


Dermapen er en håndstyrt maskin med flere nåler, som vertikalt stikker små hull i huden. Den «glir» over huden og frembringer millioner av kanaler som frakter opp til 80% flere aktuelle næringsstoffer. Disse trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i epidermis og dermis.


Kroppens egne stamceller trekker seg som følge av dette, godt ned i alle hudlagene, og huden begynner å reparere seg selv fra innsiden. På denne måten stimuleres det til reparasjon, cellevekst, økt produksjon av kollagen, og eventuelle inflammasjonstilstander i huden dempes. 


Anti age og fillersMimikklinjer som dannes i ansiktet er ofte en blanding av både gener og livsstil. Kraftige muskelspenninger kan føre til hodepine, lysskyhet og dårligere syn over tid, ofte på bakgrunn av stress, dårlig søvn og hyppig data –og skjermbruk. Den mest effektive behandlingen mot «sinnarynker», rynker i panne eller rundt øynene, er botulinum toxin type A. Dette er en bakterie som bidrar til at nerveimpulser til små muskler blokkeres, og hindrer at disse trekker seg sammen. På denne måten vil huden bli glattere, samtidig som skjemmende linjer og rynker jevnes ut. 


Virkningen vil kun være synlig der de spesifikke musklene er behandlet, noe som etterlater et pent og naturlig resultat.


På vår klinikk bruker vi den moderne laseren Alexandrite/ND:YAG som er den mest effektive og veldokumenterte metoden når det gjelder varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.


Priseksempler

Estetiks Stamcellebehandlinger fra kun kr 1.900,-

Botox & Fillers fra kr 2.200,-

Laser hår fra kr 1.100,-


Se respektive sider for fullstendig prisliste.


Kosmetisk sykepleier Henriette Hov svarer på alle spørsmål du måtte ha om de forskjellige behandlingene. Ring 22008025 for en uforpliktende samtale.Hårfjerning med laser

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG


Kosmetisk sykepleier Eva Mehlgård har utført hårfjerning med laser i over 6 år, og bruker i dag det ekstraordinære systemet Alexandrite/ND:YAG hos oss.
På vår klinikk bruker vi den moderne laseren Alexandrite/ND:YAG som er den mest effektive og veldokumenterte metoden når det gjelder varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.


Passer behandlingen til deg?

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg kun til mørke hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser.

Dersom du går på medisiner som gjør deg lysømfintlig kan du ikke behandles med laser. Vi anbefaler ikke behandling av gravide eller ammende.

 

Hva innebærer behandling med laser?

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. I hvert laserskudd vil alle hårene i området bli behandlet slik at behandlingen oppleves rask og effektiv.


Vi benytter oss i tillegg av en maskin som blåser kald luft og dermed kjøler ned området som skal behandles. Dette gjør at behandlingen er godt tolerert, med lite ubehag. Det er normalt at huden blir rød og lett irritert etter behandling.

 

Forventet effekt

Behandling utføres hver 4-6 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke områder som behandles.

Laserbehandlingen må gjentas 6-10 ganger, og det anbefales en årlig vedlikeholdsbehandling.Hva å tenke på før og etter behandling

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere forbrenning av huden. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og fire uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området 1 uke før behandling. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden som kan føre til hyperpigmentering eller hypopigmentering av området. Vi anbefaler derfor å utføre laserbehandlingen utenom sommerhalvåret, hvis området som behandles utsettes for mye sol.


Husk:

• Solfaktor 30-50 anbefales daglig i tiden etter behandling.

• Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres fire uker før behandling, men de kan barberes helt frem til behandlingen.Kosmetisk sykepleier Eva Mehlgård  svarer på alle spørsmål du måtte ha om hårfjerning med laser. Ring 22008025 for en uforpliktende samtale.

ZO Skin

Hudpleieprodukter av profesjonelle for profesjonelle

Stamcelleklinikken er stolt av å kunne tilby behandlinger med de svært hyllede ZO Skin-produktene, skapt av den anerkjente dermatologen Dr. Zein Obagi. Ved å tilby omfattende hudpleieprogrammer for leger og deres pasienter, dekker ZO Skin Health-produkter gapet mellom terapeutisk behandling og daglig pleie, slik at pasienter kan oppleve kontinuerlig sunn hud uansett alder eller hudtilstand.


ZO Skin Health, Inc. omfattende og kontinuerlig arbeid med hudpleieløsninger utnytter det beste av det vitenskapen har å tilby for å forbedre hudens naturlige funksjoner. Dette kan igjen forhindre eller løse forskjellige hudlidelser, noe som gjør dette til en «go-to» for alle ledende hudleger og kosmetiske klinikker verden over. 
Oversikt over ZO-produkter vi fører


Hydrating Cleanser

Normal to Dry Skin

En skånsom rens som effektivt fjerner smuss og sminke. Den inneholder pantenol og allantoin som tilfører fuktighet, roer ned og reduserer irritasjon i en sensitiv og tørr hud.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

Gentle Cleanser

All Skin Types

En mild rensegele som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

Exfolating Cleanser

Normal to Oily Skin

En eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

Calming Toner

pH Balancer

Beroligende, pH balanserende toner som reduserer urenheter og styrker en svekket og sensitiv hud.

180 ml/6 fl. oz.

 

Exfoliating Polish

Denne mykgjørende skrubben inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen for en klar, glatt og jevn hud.

Nettovekt 65 g/2,3 oz.

 

Dual-Action Scrub

Effektiv skrubb med både kjemiske og fysiske eksfolianter. Fjerner døde hudceller og overflødig talg som kan føre til tilstoppede porer. Kan brukes både på ansikt og kropp.

Nettovekt 116 g/4 oz.

 

Complexion Renewal Pads

Reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

60 pads

 

Oil Control Pads

Effektive pads med 2 % Salisylsyre fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og reduserer store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.

60 pads

 

Brightalive® Skin Brightener

Denne retinolfrie formuleringen har en flertrinns tilnærming for å dempe frem- toningen av mørke flekker. Den bidrar til å minimere ujevnheter samtidig som naturlige enzymer eksfolierer huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

10% Vitamin C-Self Activating

Unik formulering med en kraftig dose stabilisert askorbinsyre fornyer hudoverflaten og gir glød til huden. Produktet bidrar til å minimere fine linjer og rynker, og sikre en jevnere hudtone.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Retinol Skin Brightner tilgjengelig i 1%, 0,5% og 0,25% Retinol

Denne multifunksjonelle formuleringen inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen. Produktet reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt som første steg i behandlingen av mørke flekker og ujevn hudtone. Den kan også brukes som et forebyggende produkt etter annen behandling.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Exfoliation Accelerator

Kompleks med melke- og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. Produktet gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Daily Power Defense

Anti-age formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Growth Factor Serum 

Med vekstfaktorer i et effektivt leverings- system bidrar denne formuleringen til å styrke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gjør uttrykkslinjer mykere og styrker huden.

30 ml/1 fl. oz.

 

Instant Pore Refiner

Et oljefritt serum som bidrar til å minimere synlige porer. Den har en dobbeltvirkende formulering som også reduserer blank hud med øyeblikkelig mattende effekt.

29 g/1 oz.

 

Intense Eye Crème

Denne fuktgivende øyekremen inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene. Lysreflekterende pigmenter reduserer synligheten av mørke ringer under øynene.

15 ml/0,5 fl. oz.

 

Hydrafirm Eye Brightening

Repair Crème

Denne avanserte anti-age formuleringen med retinol og ZPRO complex, jobber målrettet for å reduserer linjer, mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Nettovekt 15 g/0,5 oz.

 

Radical Night Repair

Et kraftig anti-age produkt med en høy konsentrasjon retinol i et patentert leveringssystem. Bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudstruk- turen og jevne hudtonen. Gir en glattere, friskere hud med mer glød.

60 ml/2 fl. oz.

 

Wrinkle + Texture Repair

Ved hjelp av retinol og mikroemulsjons- teknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet samt forebygger mot fremtidige skader.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Enzymatic Peel

Peelingkrem som skånsomt fornyer hudoverflaten. Jevner ut og hydrerer samt gir umiddelbar glød. Kan brukes både på ansikt og kropp.

50 ml/1,7 oz.

 

Renewal Crème

En lett krem tilpasset alle hudtyper, også fet hud. Innkapslet retinol bidrar til å redusere fine linjer, mens antioksidanter og antiirritanter beskytter og roer ned huden.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Recovery Crème

Beroligende, rik krem for tørr og sensitiv hud. Ceramider hydrerer og forebygger tap av fuktighet, mens retinol bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Styrker hudbarrieren for en sunnere hud.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Body Emulsion

Denne multifunksjonelle kroppskremen bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud, samt motvirker en ujevn hudtone.

240 ml/8 fl. oz.

 

Cellulite Control 

En revolusjonerende kombinasjon av ingredienser jobber kontinuerlig med å minimere ujevnheter og cellulitter. Den bedrer mikrosirkulasjonen og mykgjør huden. Synlig forbedring av cellulitter på hofte, lår og rumpe.

Nettovekt 150 g/5,29 oz.

 

Hydrating Crème

Denne unike formuleringen tilfører essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud til daglig og etter behandling. Den støtter hudens naturlige regenerasjon og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Dens rike, fuktgivende egenskaper gjenoppretter hudens barriere, og betaglukan bidrar til å redusere rødhet.

Nettovekt 113 g/4 oz.

 

Correct + Conceal, tilgjengelig i Light og Medium

Denne forebyggende og korrigerende dekkstiften matter, samtidig som den målrettet behandler og lindrer aktive utbrudd.

Nettovekt 2,5 g/0,09 oz.

 

Sulfur Masque

Leiremaske med 10% svovel som demper og forebygger urenheter og tilstoppinger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned irritert hud.

Nettovekt 85 g/3,0 oz.

 

ROZATROL

Treatment For Red, Sensitized Skin

Denne flerfunksjonelle kremen for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overfødig talg som kan føre til inflammasjon. Den har også en eksfolierende effekt og fremmer mikrosirkulasjon for å forebygge tidlige aldringstegn.

50 ml/1,69 fl. oz. U.S.

 

Sunscreen + Primer

Broad-Spectrum SPF 30

Solkrem med primer som gir en myk, silke- matt finish for jevnere påføring av makeup. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A, samtidig som den hydrerer.

30 ml/1 fl. oz.

 

Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50

Lett solkrem som passer for selv de mest sensitive hudtypene eller for de som trenger ekstra beskyttelse etter behandling. For både ansikt og kropp. Beskytter mot den skadelige effekten av UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Nettovekt 118 g/4,0 oz.

 

Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50

En lett solkrem med hint av farge, som er utviklet for å tilpasse seg de fleste hudtoner. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

45 ml/1,5 fl. oz.

 

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50

Vann- og svetteresistent solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

45 ml/1,5 fl. oz.Priser

Stamcellebehandlinger
Stamcelle signatur: kr 3.500 (Dermapen + iPRF + iPRF -skinbooster)
Stamcelle mini: kr 2.900 (Kun skin booster)
Hudfornyelse arr med IPRF fra: kr 3.900
Stamcelle hårstimulering: kr 3.200
Mesoterapi fra: kr 1.900
Dermapen: kr 2.500

Botulinum Toxin Type A
Ett område: kr 2.200
To områder: kr 3.200
Tre områder: kr 4.200
Mindre områder fra: kr 1.500
Kjeve: kr 3.900
Svettebehandling: kr 5.000

Fillerbehandlinger
Teosyal 1 ml: kr 3.200
Restylane 1 ml: kr 3.200
Juvederm 1 ml: kr 3.200
Leppebehandling Teosyal RHA II: kr 2.900
Skinbooster 1 ml: kr 2.700 - 2 ml: kr 4.000
Midface lift: kr 14.000


Laser hår
Hele ansiktet: kr1.500
Kun overleppe: kr 800
Kun hake: kr 900
Hals: kr 1.500
Armhuler: 1.100
Armer nedre del: 1.700
Hel arm: kr 2.200
Lår: kr 2.500
Legger: kr 2.000
Rygg: kr 3.000
Brystkasse: kr 2.000
Brystvorter: kr 900
Mage: kr 1.700
Bikini: kr 1.200
Rumpe: kr 1.700

Vi anbefaler alle å barbere seg 2 dager før laserbehandling. 
Barbering på klinikk kr 250

Laser kar
Kar ben/kropp fra kr 2.000
Kar nese/små kar: kr 1.500
Kar ansikt/mer en 10 lasjoner kr 2.500

ZO Behandling på klinikk
Stimulation peel kr 1.900
3 step peel kr 3.000


Kosmetisk behandling

Stamcelle- og kosmetisk behandling for hud og hår.


Velkommen til Stamcelleklinikken ledende innen estetisk stamcellebehandling. Vårt hovedfokus er å forbedre din hudhelse ved hjelp av behandling med eget blod. Dette er blant annet med på å dempe inflammasjon, redusere synlighet av fine linjer, rynker, arr, pigmentflekker, i tillegg til å stimulere hårvekst ved injesering av hodebunnen.

Kosmetisk stamcelle- behandling

I-PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.

Anti Age-behandlinger og fillers

Hos oss gjennomføres behandlinger som kan redusere synligheten av fine linjer og andre tegn til aldringstegn i huden. Vi utføre også estetiske behandlinger for fremmet hudhelse.

Behandlinger for menn

Alle våre behandlinger kan utføres på både kvinner og menn. Uansett kjønn eller identitet – vi kan behandle dine behov.

Hårfjerning med laser

Vi fjerner uønsket hårvekst i ansiktet og på kroppen med en rask og skånsom metode. 

ZO Skin

Hos Stamcelleklinikken får du profesjonell veiledning

Ortopedisk behandling

Registrer deg og bestill time her.

Online timebestilling

Kosmetikk Behandling

Registrer deg og bestill time her.

Online timebestilling

Kontakt oss

Ortopedisk behandling

RING 22 00 80 30

Kosmetikk behandling

RING 22 00 80 25

Telefontid: mandag-fredag mellom kl. 10-15


Stamcelleklinikken

Majorstuhuset

Kirkeveien 64A

0364 Oslo

Du finner oss ved ​T-banestasjonen på Majorstuen.


Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker at vi kontakter deg, ​kan du bruke kontaktskjemaet.​ Vi vil vanligvis svare deg innen 24 timer.