Estetisk stamcellebehandling

Bruk kroppens egne stamceller for vakker og naturlig hud


Estetisk sykepleier Henriette Hov kan fortelle at I-PRF-behandlinger er med på å revolusjonere hudpleie – flere og flere går bort fra tradisjonelle hudpleieklinikker og over til stamcellebehandlinger.
Hva er I-PRF?

I-PRF står for Injectable Platelet Rich Fibrin og er en høy konsentrasjon fibrin, blodplater, vekstfaktorer, hvite blodlegemer og stamceller. Dette er cellefragmentene i blodet vårt som reparerer skade samt demper inflammasjon. Når det injiseres i huden stimulerer det til cellefornyelse, fremmer vekst, virker svært betennelsesdempende i tillegg til å øke kroppens egne produksjon av kollagen og elastin.


Vi behandler blant annet:

 • Fine linje og rynker 
 • Arr
 • Tidlige aldringstegn
 • Rosacea
 • Pigmentflekker
 • Solskadet hud
 • Strekkmerker
 • Utvidede porer
 • HyperpigmenteringI-PRF & Dermapen

I-PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.Dermapen er en håndstyrt maskin med flere nåler, som vertikalt stikker små hull i huden. Den «glir» over huden og frembringer millioner av kanaler som frakter opp til 80% flere aktuelle næringsstoffer. Disse trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i epidermis og dermis.Kroppens egne stamceller trekker seg som følge av dette, godt ned i alle hudlagene, og huden begynner å reparere seg selv fra innsiden. På denne måten stimuleres det til reparasjon, cellevekst, økt produksjon av kollagen, og eventuelle inflammasjonstilstander i huden dempes. 


Hvordan fungerer behandlingen?   

Under behandlingen tas det en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge som skiller ut blodet på lav hastighet. På denne måten bevares cellene i blodet på en sikker og skånsom måte, og alle de reparerende og betennelsesdempende cellene blir bevart. Når det er ferdig sentrifugert, blir det trukket opp en i sprøyte og injisert i huden. Når Dermapen er i bruk blir det i tillegg smurt på huden. 


Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Vi anbefaler 4-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for best mulig resultat. 

Forbedring vil som regel kunne ses allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. 

 

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen mer eller mindre smertefri. Ved behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5 mm, kan det være hensiktsmessige å bruke en bedøvelseskrem før behandling. Dette vil gjøre at behandlingen blir tilnærmet smertefri.

 

Er det noe «nedetid» etter behandling?

Det er lite "nedetid" etter endt behandling. Det er vanlig å oppleve rødhet i ansiktet i ca. 12-48 timer i etterkant, og noen vil kunne få lette blåmerker. De fleste vil derimot kunne gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etter behandling.I-PRF behandling mot hårtap

Bruk av kroppens egne stamceller for en naturlig behandling mot hårtapBehandlingen kan:

 • bremse hårtap og stimulere til ny hårvekst
 • forsterke håret og gi tykkere hårstrå
 • forbedre hårkvaliteten


Hvordan fungerer I-PRF-behandling mot hårtap?

Behandlingen fungerer på samme måte som ved I-PRF Demapen, hvor det taes en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge, og deretter injisert tilbake i kroppen. Når det så injiseres svært potent blodplasma i hodebunnen stimuleres hårsekkene, og resultatet blir en tettere og tykkere hårvekst.

Metoden er sikker, effektiv og helt naturlig. Den er ikke smertefull, men du kan kjenne litt lett ubehag akkurat når vi behandler hodebunnen. Dette er raskt forbigående.


Holdbarheten av resultatet

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med ca. 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Deretter kan den med fordel gjentas én gang i halvåret for å vedlikeholde resultatet. Behandlingen tar ca. 30 minutter, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etterpå. I-PRF-behandling mot hårtap egner seg både for menn og kvinner som opplever at de har tynn hårvekst eller økt hårtap. Priseksempler

Estetisk Stamcellebehandlinger:

Stamcelle signatur kr 3.500,- (Dermapen + iPRF + iPRF -skinbooster)

Stamcelle mini kr 2.900,- (Kun skin booster)

Hudfornyelse arr med IPRF fra kr 3.900,-

Stamcelle hårstimulering kr 3.200,-

Mesoterapi fra kr 1.900,-

Dermapen kr 2.500,-


Estetisk sykepleier Henriette Hov svarer på alle spørsmål du måtte ha om I-PRF kosmetisk behandling. Ring 22008030 for en uforpliktende samtale.


Anti Age-behandlinger og fillers

Hos oss gjennomføres behandlinger som kan redusere synligheten av fine linjer og andre tegn til aldringstegn i huden. Vi utføre også estetiske behandlinger for fremmet hudhelse.Injeksjoner utført av meget dyktige estetiske sykepleiere

Før injeksjoner av fillers, vil det være hensiktsmessig med en medisinsk vurdering. Estetisk sykepleier Eva Mehlgård og det medisinske teamet ved Stamcelleklinikken er her for å veilede deg.Mimikklinjer som dannes i ansiktet er ofte en blanding av både gener og livsstil. Kraftige muskelspenninger kan føre til hodepine, lysskyhet og dårligere syn over tid, ofte på bakgrunn av stress, dårlig søvn og hyppig data –og skjermbruk. Den mest effektive behandlingen mot «sinnarynker», rynker i panne eller rundt øynene, er botulinum toxin type A. Dette er en bakterie som bidrar til at nerveimpulser til små muskler blokkeres, og hindrer at disse trekker seg sammen. På denne måten vil huden bli glattere, samtidig som skjemmende linjer og rynker jevnes ut.


Virkningen vil kun være synlig der de spesifikke musklene er behandlet, noe som etterlater et pent og naturlig resultat.


Hvordan utføres denne behandlingen?

Behandlingen foregår ved at produktet injiseres direkte inn i den aktuelle muskelen ved hjelp av en tynn nål. Det er lite ubehag under behandling, og stikkene sammenlignes ofte med små myggestikk på huden. Selve behandlingen er gjort på 5-15 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles.


Effekt av behandlingen

Det tar ca 3-6 dager før man begynner å merke effekten av behandlingen, og opptil 3-4 uker før man oppnår optimalt resultat. Varigheten på en slik behandling er 4-6 måneder.

De første 6 timene skal man unngå å ta på området. Trening samme dag er heller ikke å anbefale. Vanlige bivirkninger etter en injeksjonsbehandling er rødme, kløe og minimal hevelse. I enkelte tilfeller kan man også få små blåmerker ved injeksjonsstedet, som forsvinner etter få dager.


Gravide og ammende kan ikke benytte seg av behandling med botulinum toxin. Aldersgrense for behandling er 18 år.Fillerbehandling 

Filler er en fellesbetegnelse på injeksjonsbehandlinger bestående av Hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og bidrar til å holde huden stram og elastisk. Allerede ved 25 års-alderen vil produksjonen av H.A avta, noe som er med på å fremskynde aldringsprosessen. Behandling med filler er med på å forbedre hudens egne struktur, samtidig som det hydrerer huden fra innsiden og ut.Hvordan fungerer behandlingen?

Hyaluronsyren som vi bruker på Stamcelleklinikken er nesten identisk med kroppens egne, noe som igjen gir svært lite bivirkninger etter behandling. Tykkelsen på geleen som brukes, avgjøres på bakgrunn av hvilke områder som skal behandles.

Hyaluronsyregele kan brukes til å behandle en rekke indikasjoner. Blant annet kan det brukes til å gjenskape volum i ansiktet, reparerer arr og skadet hud, definere kinnben, kjeve og hake, mykne opp/fjerne rynker i panne og rundt øynene. Filler kan også brukes i lepper og andre steder på kroppen, men de vanligste områderne som behandles er ansikt, hals, bryst og hender.


Når vil du se resultater?

Du vil se synlige resultater allerede etter første behandling, med en varighet på alt fra 6-15 måneder avhengig av hvilket produkt som blir tatt i bruk.

Vanlige bivirkninger er hevelse, ømhet og rødme. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker ved innstikkstedet, men disse forsvinner stort sett etter noen få dager.

Unngå behandling av filler dersom du er allergisk mot tannlegebedøvelse eller er gravid eller ammende.


Priseksempler

Botulinum Toxin Type A
Ett område kr 2.200,-
To områder kr 3.200,-
Tre områder kr 4.200,-
Mindre områder fra kr 1.500,-
Kjeve kr 3.900,-
Svettebehandling kr 5.000,-

Fillerbehandlinger
Teosyal 1 ml 3200 kr
Restylane 1 ml kr. 3 200,-
Juvederm 1 ml 3.200
Leppebehandling Teosyal RHA II 2.900kr
Skinbooster 1 ml 2.700kr 2 ml 4000 kr 
Midface lift 14.000,-


Estetisk sykepleier Eva Mehlgård svarer på alle spørsmål du måtte ha om anti age-behandlinger. Ring 22008030 for en uforpliktende samtale.

Behandlinger for menn

Stamcelleklinikken tilbyr flere skreddersydde behandlinger for menn. Her kan du lese mer om hver av de:


Estetisk stamcellebehandling er ikke bare for kvinner. Estetisk sykepleier Henriette Hov behandler også menn med bruk av den populære metoden.I-PRF behandling mot hårtap

Bruk av kroppens egne stamceller for å fylle inn sjenerende hårtap.


Behandlingen kan:

 • bremse hårtap og stimulere til ny hårvekst
 • forsterke håret og gi tykkere hårstrå
 • forbedre hårkvaliteten


Hvordan fungerer I-PRF-behandling mot hårtap?

Behandlingen fungerer på samme måte som ved I-PRF Demapen, hvor det taes en vanlig blodprøve fra armen, som blir plassert i en sentrifuge, og deretter injisert tilbake i kroppen. Når det så injiseres svært potent blodplasma i hodebunnen stimuleres hårsekkene, og resultatet blir en tettere og tykkere hårvekst.

Metoden er sikker, effektiv og helt naturlig. Den er ikke smertefull, men du kan kjenne litt lett ubehag akkurat når vi behandler hodebunnen. Dette er raskt forbigående.Holdbarheten av resultatet 

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med ca. 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Deretter kan den med fordel gjentas én gang i halvåret for å vedlikeholde resultatet. Behandlingen tar ca. 30 minutter, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etterpå. I-PRF-behandling mot hårtap egner seg både for menn og kvinner som opplever at de har tynn hårvekst eller økt hårtap. Hårfjerning med laser


Passer behandlingen til deg?

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg kun til mørke hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser.

Dersom du går på medisiner som gjør deg lysømfintlig kan du ikke behandles med laser. Vi anbefaler ikke behandling av gravide eller ammende.

 


Hva innebærer behandling med laser?

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. I hvert laserskudd vil alle hårene i området bli behandlet slik at behandlingen oppleves rask og effektiv.


Vi benytter oss i tillegg av en maskin som blåser kald luft og dermed kjøler ned området som skal behandles. Dette gjør at behandlingen er godt tolerert, med lite ubehag. Det er normalt at huden blir rød og lett irritert etter behandling.Stemcellebehandling – hud


PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.

Our treatments are having remarkable results treating:

 • Fine linje og rynker 
 • Arr
 • Tidlige aldringstegn
 • Rosacea
 • Pigmentflekker
 • Solskadet hud
 • Strekkmerker
 • Utvidede porer
 • Hyperpigmentering


I-PRF & Dermapen for dramatisk forbedring av huden

I-PRF står for Injectable Platelet Rich Fibrin og inneholder en høy konsentrasjon blodplater (fibrin). Disse inneholder en rekke vekstfaktorer; hvite blodlegemer som demper inflammasjon, og stamceller. Dette er cellefragmentene i blodet vårt som reparerer skade, stimulerer til cellefornyelse og fremmer vekst. I tillegg er de svært betennelsesdempende og øker kroppens egne produksjon av kollagen og elastin.


Dermapen er en håndstyrt maskin med flere nåler, som vertikalt stikker små hull i huden. Den «glir» over huden og frembringer millioner av kanaler som frakter opp til 80% flere aktuelle næringsstoffer. Disse trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i epidermis og dermis.


Kroppens egne stamceller trekker seg som følge av dette, godt ned i alle hudlagene, og huden begynner å reparere seg selv fra innsiden. På denne måten stimuleres det til reparasjon, cellevekst, økt produksjon av kollagen, og eventuelle inflammasjonstilstander i huden dempes. 


Anti age og fillersMimikklinjer som dannes i ansiktet er ofte en blanding av både gener og livsstil. Kraftige muskelspenninger kan føre til hodepine, lysskyhet og dårligere syn over tid, ofte på bakgrunn av stress, dårlig søvn og hyppig data –og skjermbruk. Den mest effektive behandlingen mot «sinnarynker», rynker i panne eller rundt øynene, er botulinum toxin type A. Dette er en bakterie som bidrar til at nerveimpulser til små muskler blokkeres, og hindrer at disse trekker seg sammen. På denne måten vil huden bli glattere, samtidig som skjemmende linjer og rynker jevnes ut. 


Virkningen vil kun være synlig der de spesifikke musklene er behandlet, noe som etterlater et pent og naturlig resultat.


På vår klinikk bruker vi den moderne laseren Alexandrite/ND:YAG som er den mest effektive og veldokumenterte metoden når det gjelder varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.


Priseksempler

Estetiks Stamcellebehandlinger fra kun kr 1.900,-

Botox & Fillers fra kr 2.200,-

Laser hår fra kr 1.100,-


Se respektive sider for fullstendig prisliste.


Estetisk sykepleier Henriette Hov svarer på alle spørsmål du måtte ha om de forskjellige behandlingene. Ring 22008030 for en uforpliktende samtale.Hårfjerning med laser

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG


Estetisk sykepleier Eva Mehlgård har utført hårfjerning med laser i over 6 år, og bruker i dag det ekstraordinære systemet Alexandrite/ND:YAG hos oss.
På vår klinikk bruker vi den moderne laseren Alexandrite/ND:YAG som er den mest effektive og veldokumenterte metoden når det gjelder varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.


Passer behandlingen til deg?

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg kun til mørke hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser.

Dersom du går på medisiner som gjør deg lysømfintlig kan du ikke behandles med laser. Vi anbefaler ikke behandling av gravide eller ammende.

 


Hva innebærer behandling med laser?

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. I hvert laserskudd vil alle hårene i området bli behandlet slik at behandlingen oppleves rask og effektiv.


Vi benytter oss i tillegg av en maskin som blåser kald luft og dermed kjøler ned området som skal behandles. Dette gjør at behandlingen er godt tolerert, med lite ubehag. Det er normalt at huden blir rød og lett irritert etter behandling.

 

Forventet effekt

Behandling utføres hver 4-6 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke områder som behandles.

Laserbehandlingen må gjentas 6-10 ganger, og det anbefales en årlig vedlikeholdsbehandling.

 

Hva å tenke på før og etter behandling

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere forbrenning av huden. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og fire uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området 1 uke før behandling. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden som kan føre til hyperpigmentering eller hypopigmentering av området. Vi anbefaler derfor å utføre laserbehandlingen utenom sommerhalvåret, hvis området som behandles utsettes for mye sol.


Husk:

• Solfaktor 30-50 anbefales daglig i tiden etter behandling.

• Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres fire uker før behandling, men de kan barberes helt frem til behandlingen.


Priseksempler

Laser hår

Hele ansiktet kr 1.500,-

Kun overleppe kr 800,-

Kun hake kr 900,-

Hals kr 1.500,-

Armhuler kr 1.100,-

Armer nedre del kr 1.700,-

Hel arm kr 2.200,-

Lår kr 2.500,-

Legger kr 2.000,-

Rygg kr 3.000,-

Brystkasse kr 2.000,-

Brystvorter kr 900,-

Mage kr 1.700,-

Bikini kr 1.200,-

Rumpe kr 1.700,-


Vi anbefaler alle å barbere seg 2 dager før laserbehandling. 

Barbering på klinikk kr 250,-


Laser kar

Kar ben/kropp fra kr 2.000,-

Kar nese/små kar kr 1.500,-

Kar ansikt/mer en 10 lasjoner kr 2.500,-


Estetisk sykepleier Eva Mehlgård  svarer på alle spørsmål du måtte ha om hårfjerning med laser. Ring 22008030 for en uforpliktende samtale.

ZO Skin

Hudpleieprodukter av profesjonelle for profesjonelle

Stamcelleklinikken er stolt av å kunne tilby behandlinger med de svært hyllede ZO Skin-produktene, skapt av den anerkjente dermatologen Dr. Zein Obagi. Ved å tilby omfattende hudpleieprogrammer for leger og deres pasienter, dekker ZO Skin Health-produkter gapet mellom terapeutisk behandling og daglig pleie, slik at pasienter kan oppleve kontinuerlig sunn hud uansett alder eller hudtilstand.


ZO Skin Health, Inc. omfattende og kontinuerlig arbeid med hudpleieløsninger utnytter det beste av det vitenskapen har å tilby for å forbedre hudens naturlige funksjoner. Dette kan igjen forhindre eller løse forskjellige hudlidelser, noe som gjør dette til en «go-to» for alle ledende hudleger og kosmetiske klinikker verden over. 


Oversikt over ZO-produkter vi fører


Offects Hydrating Cleanser

Fjerner varsomt smuss uten å tørke ut huden

OFFECTSHydrating Cleanser bevarer fuktigheten med panthenol som lindrer og reparerer huden. Allantoin bidrar til å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Dette er en behagelig rensekrem som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere.


Offects Exfoliating Cleanser

Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller

Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTSExfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter


Normacleanse

Ansiktsrens for normal til tørr hud

En mild rens som effektivt fjerner sminke og urenheter, samtidig som den klargjør huden for videre behandling.

 • Avanserte rengjørende ingredienser fjerner urenheter
 • Et peptid- og kollagenøkende kompleks virker oppstrammende på huden
 • Et fuktighetskompleks nærer og roer huden


Foamacleanse

Ansiktsrens for samtlige hudtyper

Dette er en skånsom ansiktsrens som er egnet for de fleste hudtyper. Den er formulert for å fjerne urenheter og sminke, samtidig som den etterlater huden ren og hydrert.

 • Glyserin kombinert med hydrering gjenoppretter fuktbalansen.
 • En blanding av fuktighetsgivere mykgjør behandlet hud.
 • En mild og svalende effekt demper irritasjon i huden.


Oilacleanse

Ansiktsrens for normal til fet hud

Renser og eksfolierer huden med mål om å redusere overflødig talg. Ved å redusere talg og andre urenheter, kan kviser forebygges og motvirkes.

 • Bidrar til å redusere bakterier på hudens overflate
 • Øker eksfolieringen av døde hudceller
 • Rik på beroligende ingredienser som reduserer inflammasjon


Offects Exfoliating Polish

Fjerner døde hudceller og talg

Runde magnesiumkrystaller eksfolierer bort døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate. Dette gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden og virke mer effektivt. I tillegg vil antioksidanter som A-, C- og E-vitaminer gi kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra blant annet sol, forurensning og stress.


Vitascrub

En kraftig ansiktsskrubb

Fjerner effektivt smuss, talg og urenheter. Vitascrub øker blodsirkulasjonen i huden, og etterlater den myk, ren og med mer glød.

 • Kjemisk og fysisk eksfoliering fjerner døde hudceller og reduserer sorte prikker
 • Vitamin A, C og E frigjøres gradvis og gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler
 • Hydrerer ny hud slik at den forblir myk og fuktig


Offects TE-Pads Acne Pore Treatment

Kontrollerer talg og kviseutbrudd, samt fjerner døde hudceller

Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som kviser, hudormer og forstørrede porer. OFFECTS TE-Pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene. De inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud. OFFECTS TE-Pads brukes både til å forebygge og behandle.


Balatone

Toner som balanserer hudens PH

Balanserer PH-verdien i huden og bidrar til at aktive ingredienser trekker bedre inn. Med innovativ teknologi styrker den tørr, sensitiv og irritert hud.

 • Et rengjørende astringerende og eksfolierende kompleks klarner og renser huden
 • En kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser mykgjør og beroliger huden
 • Roer ned irritasjon


Cebatrol

Talgregulerende pads

Kontrollerer og forebygger urenheter i huden ved effektivt å eksfoliere bort døde hudceller. Padsene reduserer også rødhet og virker anti-inflammatoriske.

 • 2% salisylsyre kontrollerer talg og utbrudd
 • Glykol- og mandelsyre eksfolierer og demper inflammasjon
 • Botaniske ekstrakter gir antioksidantbeskyttelse og demper rødhet og irritasjon


Ossential Daily Power Defense

Gir daglig DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse

Ossential Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene. Dette gjør huden bedre rustet mot fremtidig skade.


Ossential Growth Factor Serum Plus

Gjenoppretter hudens funksjonalitet og elastisitet, samt forbedrer ujevn hudtone

For å bremse aldring og reparere huden, inneholder Ossential Growth Factor Serum Plus to effektive peptider i kombinasjon med retinol, antioksidanter og aminosyrer. Dette er ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen samt fremme og gjenopprette hudens balanse, styrke og elastisitet. Med Ossential Growth Factor Serum Plus oppleves huden yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.


Ossential Advanced Radical Night Repair

Jobber effektivt på fine linjer, slapp hud og ujevn hudtone

INNEHOLDER 1% RETINOL

Retinol bidrar til å gjenoppbygge hudens kollagen og anses som en av de mest effektive ingredienser for anti-aging. Ossential Advanced Radical Night Repair inneholder 1% retinol og bidrar til å dempe fremtoningen av slapp hud, fine linjer og ujevn hudtone. Resultatet blir en fastere, klarere og sunnere hud. Advanced Radical Night Repair anvendes kun som en del av et ZO Skin Health hudprogram ved konsultasjon hos en autorisert behandler.


Olluminate Intense Eye Repair

Reparerer og strammer opp

Øyepartiet er generelt den første delen av ansiktet hvor aldring vises. Olluminate Intense Eye Repair har stabilisert retinol og avanserte peptider for å styrke huden og redusere fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den mica som kamuflerer og demper mørke ringer under øynene.


Glycogent

Øker hudens eksfoliering

Glycogent er en innovativ eksfoliant utviklet for å redusere irritasjon og forebygge fremtidig skade. Aktive ingredienser bidrar til å forsterke celledelingen og bidrar til å korrigere ujevn hudtone.

 • Et potent kompleks av glykol- og melkesyre bidrar til fornyelse av hudens overflate
 • Anti-irritanter reduserer rødhet og irritasjon
 • Effektive antioksidanter bidrar til å forebygge fremtidig skade i huden


Brightenex 1.0%

Korrigerende og lysnende krem

Denne flerfunksjonelle kremen lysner og jevner hudtonen og anbefales som første trinn i behandlingen av ujevn farge i huden. Den minimerer rødhet forårsaket av miljøfaktorer og forebygger fremtidige skader.

 • 1% retinol i et avansert leveringssystem
 • Et flertrinns- system av pigmenthemmere bidrar til å lysne og jevne hudtonen
 • Antioksidanter forebygger mot fremtidige skader og bedrer en ujevn hudtone


Brightenex 0,5%

Korrigerende og lysnende krem

Denne flerfunksjonelle kremen lysner og jevner hudtonen og anbefales som første trinn i behandlingen av ujevn farge i huden. Den minimerer rødhet forårsaket av miljøfaktorer og forebygger fremtidige skader.

 • 0,5% retinol i et avansert leveringssystem
 • Et flertrinns- system av pigmenthemmere bidrar til å lysne og jevne hudtonen
 • Antioksidanter forebygger mot fremtidige skader og bedrer en ujevn hudtone


Brightamax

Demper mørke flekker på kroppen og jevner ut hudtonen

Brightamax er en kroppskrem som inneholder blant annet potent innkapslet retinol som bidrar til en klarere og jevnere hudtone. I tillegg har den vitamin C og E og avanserte enzymer som bidrar til hudfornyelse og forebygger mot fremtidig aldring.


Retamax

Aktiv vitamin A

En innovativ mikronisert teknologi kombinerer potent retinol med antioksidanter fra plantestamceller og biomimetiske proteiner. Dette bidrar til å reversere tegn til aldring, samt forebygge fremtidige skader

 • Bidrar til å bedre hudens farge, fasthet og tekstur
 • Potent vitamin A hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess
 • Vitamin C og E kombinert med plantestamceller gir kraftig antioksidant effekt og demper irritasjon
 • Mikronisert formulering gir rask levering av hovedingredienser


Hydrafirm

Klarner og reparerer øyepartiet

Formulert spesielt for å reversere tegn til aldring for den delikate huden rundt øynene. Bidrar umiddelbart til å gi en glatt og fast hud, samtidig som den demper mørke ringer og poser under øynene.

 • Retinol og biomimetiske proteiner har oppstrammende effekt og minsker fremtoningen av fine linjer og rynker
 • Øker sirkulasjonen rundt øynene og reduserer tegn til hevelse
 • Stamceller fra planter er potente antioksidanter som beskytter mot frie radikaler


Ommerse Renewal Creme

Lindrer, beroliger og gir næring til huden

Dette er en funksjonell fuktighetskrem som gjør mer enn bare å bevare hudens fuktighet. Ommerse Renewal Crème er fullpakket med ren retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser som bidrar til å reparere hudbarrieren. Kremen er godt egnet til daglig bruk og for deg med en litt rød og irritert hud.


Ommerse Overnight Recovery Creme

Dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden.

Mens du sover reparerer og regenererer huden cellene sine. Ommerse Overnight Recovery Crème kan bidra til å styrke disse prosessene. Retinol vil jobbe med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper rødhet og irritasjon.


Restorecalm

Beroligende og gjenopprettende krem

Kremen bidrar til å dempe rødhet, roe ned hudirritasjon og styrke gjenoppbygging av hudbarrieren. Den gir umiddelbart velbehag og hydrering, for sensitiv og skadet hud.

 • Plantestamcelle-teknologi fra Buddleja gir kraftig antioksidantbeskyttelse
 • Betaglukan roer ned og demper fremtoningen av rødhet og flassing
 • Bioteknisk protein fra silke bedrer hudens naturlige tilhelningsprosess og øker beskyttelsen mot solskader.


Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30

Bredspektret beskyttelse mot UVA, UVB og HEV

Oclipse beskytter huden med titandioksid og fraksjonert melanin og gir et jevnt underlag for sminke.

Oclipse har den lett brunfarge og fungerer godt som sminkeunderlag. Med naturlig melanin, noe nordisk hud ofte har lite av, får du ekstra beskyttelse både mot UV-stråler og frie radikaler. I tillegg har Oclipse:

 • Ingredienser som bidrar til å gi DNA beskyttelse og reparasjon
 • 12 timers antioksidant beskyttelse
 • Lipider som bidrar til å styrke hudbarrieren


Oclipse Smart Tone SPF 50

Oclipse Smart Tone is a highly advanced, broad-spectrum SPF 50 sunscreen that is designed to match any skin tone.


Oclipse-C

Bredspektret solkrem med SPF 50

En solkrem med naturlige mineraler gir daglig bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse. Denne innovative formuleringen beskytter huden mot UV og HEV stråler det er dokumentert at bidrar til for tidlig aldring av huden og hyperpigmentering. Den er ideell for alle hudtyper, også de med en sensitiv og behandlet hud.

 • Melanin er en kraftig antioksidant som også beskytter mot UV- og HEV-stråler
 • Potente antioksidanter beskytter mot celleskader fra frie radikaler
 • Bidrar til å dempe rødhet forårsaket av soleksponering


Oraser Body Emulsion Plus

Eksfolierer huden, bevarer fuktigheten og jevner ut hudtonen

Med retinol, ceramider og mykgjørende ingredienser bedres hudens tekstur, tone og fuktbalanse. Kombinasjonen av kraftige antioksidanter og enzymatisk eksfoliering mykgjør effektivt og skånsomt tørre og ru områder i huden. Resultatet blir en jevnere og mykere hud.


Ossential Lash Enhancing Serum

Ossential Lash Enhancing Serum is a powerful blend of peptides proven to enhance eyelash thickness and length and improve the look of thinning, sparse lashes and brows.


Liprebuild

Avansert pleie for leppene

Reparerer tørre, sprukne og rynkete lepper ved å øke fuktigheten. Mikrosirkulasjonen økes og bidrar til å gjenoppbygge leppenes volum og naturlige farge.

 • Kraftige antioksidanter beskytter leppene mot frie radikaler
 • Et kjølende kompleks roer ned såre og sprukne lepper
 • Kan brukes alene og under andre leppeprodukter


Invisapeel

En intens overflate-eksfoliering

Denne formuleringen anvender en enzymatisk prosess for å fornye epidermis. Invisapeel etterlater huden merkbart mykere, fastere og klarere.

 • Sikrer økt eksfoliering uten fremtredende flassing
 • Spesialiserte enzymer og glykolsyre akselererer reduksjonen av misfarget, grov og tørr hud
 • Huden klargjøres for å ta imot hensiktsmessige ingredienser fra andre ZO produkter.


ZO Behandling på klinikk

Stimulation peel kr 1.900,-

3-step peel kr 3.000,-


Priser

Stamcellebehandlinger
Stamcelle signatur 3500 kr ( Dermapen + iPRF + iPRF -skinbooster))
Stamcelle mini 2900 kr (Kun skin booster)
Hudfornyelse arr med IPRF fra 3900 kr
Stamcelle hårstimulering 3200 kr
Mesoterapi fra 1900 kr
Dermapen 2500 kr

Botulinum Toxin Type A
Ett område 2200 kr
To områder 3200 kr
Tre områder 4200 kr
Mindre områder fra 1500 kr
Kjeve 3900 kr
Svettebehandling 5000 kr

Fillerbehandlinger
Teosyal 1 ml 3200 kr
Restylane 1 ml 3200
Juvederm 1 ml 3.200
Leppebehandling Teosyal RHA II 2.900kr
Skinbooster 1 ml 2.700kr 2 ml 4000 kr 
Midface lift 14.000,-

Quick fix pakker: 


Laser hår
Hele ansiktet 1500 kr
Kun overleppe 800 kr
Kun hake 900 kr
Hals 1500 kr
Armhuler 1100 kr
Armer nedre del 1700 kr
Hel arm 2200 kr
Lår 2500 kr
Legger 2000 kr
Rygg 3000 kr
Brystkasse 2000 kr
Brystvorter 900 kr
Mage 1700 kr
Bikini 1200 kr
Rumpe 1700 kr

Vi anbefaler alle å barbere seg 2 dager før laserbehandling. 
Barbering på klinikk 250 kr

Laser kar
Kar ben/kropp fra 2000 kr
Kar nese/små kar 1500 kr
Kar ansikt/mer en 10 lasjoner 2500 kr

ZO Behandling på klinikk
Stimulation peel 1900 kr
3 step peel 3000 kr


Estetisk behandling

Stamcelle- og kosmetisk behandling for hud og hår.


Velkommen til Stamcelleklinikken ledende innen estetisk stamcellebehandling. Vårt hovedfokus er å forbedre din hudhelse ved hjelp av behandling med eget blod. Dette er blant annet med på å dempe inflammasjon, redusere synlighet av fine linjer, rynker, arr, pigmentflekker, i tillegg til å stimulere hårvekst ved injesering av hodebunnen.

Estetisk stamcelle- behandling

I-PRF & Dermapen er en avansert form for regenerativ microneedling som gir hudforbedring helt uten kirurgi.

Anti Age-behandlinger og fillers

Hos oss gjennomføres behandlinger som kan redusere synligheten av fine linjer og andre tegn til aldringstegn i huden. Vi utføre også estetiske behandlinger for fremmet hudhelse.

Behandlinger for menn

Alle våre behandlinger kan utføres på både kvinner og menn. Uansett kjønn eller identitet – vi kan behandle dine behov.

Hårfjerning med laser

Vi fjerner uønsket hårvekst i ansiktet og på kroppen med en rask og skånsom metode. 

ZO Skin

Hos Stamcelleklinikken får du profesjonell veiledning

Ortopedisk behandling

Registrer deg og bestill time her.

Online timebestilling

Estetisk Behandling

Registrer deg og bestill time her.

Online timebestilling

Kontakt oss

RING 22 00 80 30

Telefontid: mandag-fredag mellom kl. 10-15


Stamcelleklinikken

Majorstuhuset

Kirkeveien 64A

0364 Oslo


Du finner oss ved ​T-banestasjonen på Majorstuen.


Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker at vi kontakter deg, ​kan du bruke kontaktskjemaet.​ Vi vil vanligvis svare deg innen 24 timer.

# TODO: form needs to be sent

Stamcelleklinikken @ 2019 - Designet av Rethinkstudio og utviklet av kloner